mindfulgroesbeek.nl
home
Over Henriette Vermeer

 

 

 

 

Henriëtte Vermeer is naast mindfulnesstrainer werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg als psycholoog en geeft met veel plezier de mindfulnesstraining. Vanuit haar verleden als fysiotherapeut en bewegingsdeskundige is zij goed bekend met psychosomatische klachten. Vanuit al haar ervaring vindt zij dat mindfulness een positief effect heeft op klachten als piekeren, pijn, slecht slapen, neerslachtig zijn. Het maakt dat mensen beter om kunnen gaan met stressvolle situaties en weer genieten. 

ACT-therapie zoals gegeven door Henriette Vermeer is een behandeling binnen de  psychosociale therapie. Zij heeft de opleiding tot ACT-therapeut gevolgd en is enthousiast over deze aanpak. ACT sluit aan op de eigen kracht van mensen, hoe deze in te zetten en te komen tot een waardevol leven. 

  

Gecertificeerd als mindfulnesstrainer categorie 1 bij de Vereniging mindfulness based trainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN: registratienummer 2017974).

Geregistreerd als cognitief gedragstherapeut bij de vereniging voor gedragstherapie en cognitieve therapie (VGCT) en als psychosociaal therapeut bij de NVPA (Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen).