mindfulgroesbeek.nl
home
Ervaringen van deelnemers
 

Sharon: Ik heb mijzelf voor deze training ingeschreven vooral omdat ik slaapproblemen heb doordat ik niet rustig word in mijn hoofd 's avonds. Henriette heeft mij op een prettige (en niet zweverige) manier geleerd hoe ik meer rust in mijn hoofd kan creëren. Daarnaast heb ik erg goede handvatten gekregen om beter met de drukte van de dagelijkse dingen en mijn werk om te gaan. Aanrader voor iedereen die hulp kan gebruiken bij welke vorm van onrust dan ook!

Mandy: Door de training heb ik meer rust in mijn hoofd gekregen. Ik kan dingen nu makkelijker loslaten en accepteren zoals ze zijn. Ik heb geleerd wat meer stil te staan bij mijn dagelijkse bezigheden en beter voor mezelf te zorgen. 
 
Sandra: ik vond de cursus mindfulness prettig met een leuke groep. Ik heb vooral geleerd om alles rustiger aan te doen en vaker de 3 minuten pauze te nemen. Haast en spoed is zelden goed.

Bernadette: De mindfulness training heeft mij veel gebracht, maar vooral de rust die ik kwijt was. Ook heeft het me handvaten gegeven zodat ik in de toekomst goed voor mezelf blijf zorgen. Ik kan het iedereen aanraden.

Monique: Het is een zeer praktische cursus. Voordeel van deze cursus is dat het in een kleine groep aan huis wordt gegeven. Het voelt warm en vertrouwd. De cursus geeft je handvatten om in bijv. stressvolle situaties te kunnen handelen, zodat je weer rustig wordt. Het heeft mij ook geholpen om beter om te gaan met gedachtes/ piekeren.

Els: Ik heb veel gehad aan de training. Met name het bewustworden hoe gedachtengangen werken. Je leert als het ware je gedachten te observeren. De oefeningen helpen om hier bewust van te worden. Ik vond het een aangename plek om deze cursus te volgen en het stil zijn in het moment ben ik gaan waarderen.

Britt: Ik heb veel aan de training gehad, ik heb geleerd om weer meer tot mezelf te komen en meer in het hier en nu te leven. Hierdoor heb ik ervaren dat tijd voor jezelf nemen een belangrijke voorwaarde is om geluk te ervaren in het leven, om er zo dan ook bewust van te kunnen zijn. Ik merk dat ik in het algemeen een stuk rustiger ben geworden en ik zaken ook makkelijker los kan laten. Ik voer de oefeningen nog dagelijks tot wekelijks uit en heb er veel baat bij. Nogmaals bedankt voor de cursus en de gastvrijheid.  

Kees: Ik heb een hele fijne herinnering aan de cursus mindfullness en pas het geregeld toe. Ik had het niet willen missen en je kan het in je dagelijkse leven zeker in een aantal onverwachte momenten toepassen. 
 
Loes: De mindfulness cursus heeft mijn verwachtingen waargemaakt. Met name het bewust zijn van dagelijkse 'simpele' dingen en hierbij stilstaan; wat voel ik, wat doet het met me en wat vind ik ervan, maakt dat je meer uit jezelf kunt halen. Ik ben veel meer ontspannen en hoor me geregeld tegen mezelf zeggen, relax, het is zo, dat kan ik accepteren, en wat doet dat met me? Een fijne trainster en een kleine leuke groep maakte dit een prettige ervaring met als belangrijkste resultaat: Ik leef meer in plaats van te worden geleefd!   

Daisy: Afgelopen weken heb ik met veel plezier de training Mindfulness gevolgd. Ik heb in deze periode geleerd om rustiger te worden en meer los te laten. Ook merk ik dat ik bewuster ben van hetgeen om mij heen gebeurd. Kortom ik zit beter in mijn vel. De huiselijke, warme omgeving waar de training gegeven wordt heb ik als heel prettig ervaren. In het begin heb ik even moeten wennen aan de oefeningen maar al snel merkte ik dat dit een positieve invloed op mij had. Nu ik pas klaar ben met de training kijk ik terug op een waardevolle periode waarin ik meer inzicht heb gekregen in mijn eigen doen en laten.