mindfulgroesbeek.nl
home
Praktische info ACT Voor meer informatie, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en eventuele aanmelding kunt u contact opnemen met:

Henriëtte Vermeer  024-3239437

Mail: info@mindfulgroesbeek.nl


Tarief

Per sessie: 60 euro.


Vergoeding

ACT-therapie zoals gegeven door Henriette Vermeer is een behandeling binnen de  psychosociale therapie. Psychosociale therapie wordt vaak vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. De voorwaarden die hierbij gelden en de hoogte van de vergoeding kunt u nalezen in uw verzekeringsvoorwaarden onder het hoofdstuk voor ‘Psychosociale therapie/zorg’ of ‘Alternatieve zorg’. Daarbij wordt altijd als voorwaarde gesteld dat de hulpverlener lid is van een door de verzekeraar erkende beroepsvereniging.

Henriette Vermeer is lid van de NVPA (Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen). Zij is tevens geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ. Bij een aantal zorgverzekeraars is dit een voorwaarde voor vergoeding. Een overzicht van vergoedingen is te vinden op de site van de NVPA of bij www.zorgwijzer.nl.

U blijft zelf verantwoordelijk voor het inwinnen van informatie bij uw zorgverzekering. U kunt wel e-mailen of bellen om eventueel met u mee te kunnen denken.

Voor deze vorm van vergoeding is doorgaans geen verwijzing van de huisarts vereist. U betaalt de rekening eerst aan uw therapeut en kunt deze achteraf indienen bij uw zorgverzekeraar.


Eigen risico

Bij zorg die onder de aanvullende verzekering valt wordt het eigen risico niet aangesproken.